Skip to main content Skip to footer

Kompetent montering af betonelementer

Tilvælger du montagen til dit næste projekt hos Heidelberg Materials, så vil dit byggeri altid være i kyndige og erfarne hænder. Med flere af landets bedste montører, kan vi sikre en høj grad af professionalitet og fagligt korrekt udført arbejde. Vi ved hvad det kræver at leve op til branchens sikkerhedskrav og sørge for, at vores montører aldrig udsættes for unødvendig fare. Derfor går vi aldrig på kompromis med sikkerheden, hverken overfor vores montører, samarbejdspartnere eller leverandører.

Som leverandør af montageløsninger ved vi, hvor vigtigt det er at overholde aftaler og have en god og løbende dialog med dig som kunde. Tidsplaner kan hurtigt skride for selv de bedste, men vi stræber naturligvis altid efter at overholde de aftalte leveringstider.

Vores montageafdeling udvikler i tæt samarbejde med vores HSE-afdeling løbende tiltag, som skal optimere sikkerheden og effektiviteten på vores byggepladser. Vi ønsker altid at udvikle os, og vi ønsker samtidig at kunne tilbyde de bedste løsninger for vores kunder. Derfor er det dybt integreret i vores DNA, at sikkerhed altid har øverste prioritet.  

3 hurtige om hvorfor et tilvalg på montage hos Heidelberg Materials, er et godt valg:

  • Vi kender elementerne fra konstruktion til færdig produktion – du får en samlet pakke.
  • Landets mest erfarne montører
  • Løsninger der er tilpasset det enkelte byggeprojekt

 

Montagechef, Björn Naeve.
Har du spørgsmål til vores montageløsninger, er du altid velkommen til at kontakte os.