Skip to main content Skip to footer

Betonelementer

Totalløsninger

Hos Heidelberg Materials leverer vi bærende og ikke-bærende vægelementer i beton og letbeton. Ligegyldigt hvilket byggeprojekt I står overfor, kan vi levere betonelementer til alt fra boligbyggeri til stadionbyggeri.

Beton er et yderst bestandigt materiale, som har lang levetid og sikrer et godt indeklima i bygningen. Udover at holde godt på varmen kan betonelementerne ikke brænde, og er samtidig fugt og rådbestandigt. Hvad end I ønsker at benytte jer af betonvægge, søjler eller betonelementer til facader, får I elementer i høj kvalitet med lang levetid.

Hos Heidelberg Materials leverer vi totalløsninger til mange former for moderne byggeri.  Vi kan derfor varetage både konstruktion, levering og montage af betonelementer til Jeres projekt. Vi har arbejdet sammen med en række af forskellige leverandører om større byggeri, hvor vores betonelementer har været en bærende del af boligbyggeri, haller og fabrikker m.m. Vi har derfor en uvurderlig erfaring med byggeprojekter i stor skala, og denne erfaring vil vi gerne dele med Jer.

Vi er Danmarks største betonelementfabrik, og kan derfor imødekomme store og komplicerede ordrer. Vores vægelementer og andre betonelementer har efterhånden bidraget til alt fra flotte boligområder og erhvervsejendomme til landbrug og P-huse. Med vores betonelementer er I sikret et professionelt resultat, hvor vi gennem hele processen vil sørge for, at Jeres behov bliver indfriet. Vores produktionskapacitet lever op til fremtidens standarder, og vi leverer elementer til flere forskellige byggerier hver eneste dag.

Specialister i betonløsninger

Vi har værdifuld erfaring fra en række større og mindre byggeprojekter, hvilket giver vores kunder en stor sikkerhed i forhold til kvalitet og service. Der kommer nemlig en række fordele, når I samler hele jeres projekt hos os. For det første bliver processen langt mere overskuelig, da det giver mindre koordinering mellem forskellige leverandører. For det andet, har vores medarbejdere en uvurderlig indsigt i betonelementer og arbejdet med dem. Hvad end vi taler om konstruktion, produktion eller montage, har vi medarbejdere med speciale i netop jeres løsning.

Vi står vi klar til at levere betonelementer til dit næste byggeri, og vi garanterer resultater i absolut topklasse. Vi er ISO 9001 certificeret, hvilket giver Jer en sikring for, at vi lever op til de relevante krav og standarder inden for byggeribranchen.

Ligegyldigt om I skal bruge søjler, letbetonelementer eller en anden form for betonelement, har vi både erfaringen, kapaciteten og den fornødne viden til at give Jer det mest tilfredsstillende resultat.

Yderligere information

Kontakt os på tlf. 72 17 10 00, hvis I ønsker yderligere information om vores ydelser, priser eller noget helt tredje. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at servicere Jer, og vi sætter en stor ære i at levere de bedste produkter og den bedste service. Med et betonelement fra os er I sikret et produkt, som både giver Jeres bygning styrke og muligheden for et individuelt udtryk på f.eks. facader eller lignende.

Vi sætter høje krav til os selv om bæredygtighed både i forhold til produktion og ressourcespild- og anvendelse. Et betonelement er i sig selv CO2 venligt, da det består af sten, sand og vand, og har en lang levetid. Elementet har derudover en neutraliserende effekt, da f.eks. vægelementer vil optage CO2 fra atmosfæren, og har på samme tid høj isoleringsevne, så der ikke er behov for yderligere opvarmning eller nedkøling. Tag derfor et miljøbevidst valg, som giver Jer de mest optimale resultater.