Skip to main content Skip to footer

Hos os vælger du en specialist indenfor konstruktioner

"Uanset størrelse og kompleksitet går vi altid seriøst til opgaven, og som kunde kan du være sikker på, at du altid får en konstruktionsafdeling som er i tæt dialog med rådgivere samt øvrige aktører.." Konstruktionschef, Mirza Zubcevic.

EKSPERTVIDEN KOMBINERET MED NYESTE TEKNOLOGI

Forventningerne til det moderne byggeri bliver stadig større. Arkitektur skal gå hånd i hånd med funktionalitet og nytænkning, samtidig med, at bygningen skal skabe trygge og funktionelle rammer om det liv, der skal udspilles i den.

Med egen konstruktionsafdeling er Heidelberg Materials i løbende dialog med bygherre og rådgivere, så de mest optimale løsninger fra skitse til elementtegning kan gøre arkitektens drøm til virkelighed, såvel kvalitativt og konstruktivt som økonomisk.

Vi er helt fremme med digital design og tilbyder ekspertise inden for modellering af bygningsinformation (BIM). 3D-modeller forbedrer samarbejdet og koordinering mellem projektets interessenter, så der kan træffes rigtige beslutninger, samtidig med at omkostninger, risici og designsammenstød minimeres i tidlige faser.